Verse zalm in alle trims: een volledige zalmzijde of geportitioneerde zalmmoot: we zorgen er bij Het Urker Zalmhuys voor dat u als tussenhandelaar kunt inkopen bij de specialist in zalm. We hebben ervaring sinds 2002 en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van verse en gerookte zalm.

We combineren ambachtelijke tradities voor de verwerking van zalm met moderne productietechnieken van state-of-the-art machines. Op die manier kunt u de meest smaakvolle zalm kopen, uiteraard voor de beste prijs die we u kunnen aanbieden. Het is de combinatie van die elementen die ervoor zorgt dat u een scherpe prijs voor zalm per kilo betaalt, terwijl u uw klanten een smaakvolle zalm van goede kwaliteit kunt presenteren.

Prijs van verse zalm per kilo

De prijs van verse zalm per kilo is afhankelijk van diverse factoren, zoals de vangst en de bewerkingen die wij doen. We kunnen de verse zalm op verschillende manieren fileren, daarvoor heeft u bijvoorbeeld de keuze uit de diverse trims. Op zoek naar verse zalm in trim A, B, C, D of E? We zijn u er graag mee van dienst, net als met specifieke grote volumes of indien u aanvullende wensen heeft over de zalm als complete zalmzijde, specifiek gefileerd of geportitioneerd.

U kunt verse zalm kopen voor de beste prijs, waarbij we er als Het Urker Zalmhuys voor zorgen dat u kunt rekenen op de hoge kwaliteit waar we om bekend staan. We beschikken niet voor niets over een IFS-certificering, die aangeeft dat we hoge standaarden hanteren op het gebied van hygiëne. Bovendien weten we als ervaren specialist hoe we aan de meest smaakvolle zalm kunnen komen, zodat u die kunt kopen voor een scherpe prijs per kilo.

Verse zalm kopen

Verse zalm koopt u bij Het Urker Zalmhuys, wij zorgen er in de volumes die u nodig heeft voor dat u kunt rekenen op zalm van de beste kwaliteit. U betaalt een scherpe prijs voor zalm per kilo, uiteraard afhankelijk van de vangst en bijvoorbeeld van de trim die u wenst.

We zorgen er met ons aanbod verse zalm voor dat u de keuze heeft uit:

  • Gekweekte Noorse zalm
  • Biologische zalm
  • Schotse zalm
  • Sockeye zalm

Benieuwd naar de prijs van verse zalm, de beschikbare trims of de mogelijkheden voor grote(re) volumes voor u als tussenhandelaar? Neem contact met ons op, we horen graag van u.