De beste prijs voor zalm betaalt u bij Het Urker Zalmhuys. We zorgen er met een scherpe zalm prijs per kilo en hoge kwaliteit zalm van verschillende afkomsten voor dat u kunt rekenen op niets minder dan de beste aanbiedingen.

Neem contact op voor de prijs van zalmfilet of de zalm prijs per kilo, zodat u zich aan kunt sluiten bij de diverse tussenhandelaren die ons Urker Zalmhuys gebruiken als hun vaste adres voor verschillende soorten verse zalm. We zorgen er met de scherpe prijs van zalm voor dat u daarmee aantrekkelijk kunt inkopen om uw klanten een aantrekkelijk visaanbod te kunnen presenteren.

Zalm prijs per kilo

De zalm prijs per kilo is afhankelijk van de vangst, maar u kunt er altijd vanuit gaan dat we die zo scherp mogelijk neerzetten. De zalm per kilo prijs is afhankelijk van verschillende factoren en kan
daardoor fluctueren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen, zodat we u kunnen aangeven hoe scherp u kunt inkopen.

We hebben bij Het Urker Zalmhuys sinds 2002 ervaring met zalm. We zijn gespecialiseerd in zowel verse zalm als gerookte zalm, waarbij we er in de beide gevallen voor zorgen dat u een scherpe prijs betaalt. We combineren ambachtelijke tradities met moderne productietechnieken, bijvoorbeeld door middel van handwerk enerzijds en het gebruik van state-of-the-art machines anderzijds. Het is de combinatie van die elementen die ervoor zorgt dat we de zalm prijs scherp kunnen houden, terwijl u standaard kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

Prijs van zalmfilet

We zorgen zowel voor een scherpe zalm prijs per kilo als een scherpe prijs van zalmfilet. De combinatie daarvan zorgt ervoor dat u bij ons terecht kunt voor de verschillende soorten zalm. Tussenhandelaren bestellen bij ons:

  • Gekweekte Noorse zalm
  • Biologische zalm
  • Schotse zalm
  • Sockeye zalm

We zorgen er met dat brede assortiment aan verse zalm voor dat u kunt rekenen op een breed aanbod bij de specialist in zalm voor de beste prijs. Neem contact met ons op voor de prijs per kilo
van verse zalm, net als voor de beste prijzen voor zalmfilet van de hoogste kwaliteit, beschikbaar in trim A tot en met E.

Grote volumes afnemen of op een andere manier op zoek naar maatwerk? Dan bent u bij Het Urker Zalmhuys aan het juiste adres. We zorgen graag voor een goede zalmprijs, zodat u aantrekkelijk kunt inkopen en uw klanten een vers zalmaanbod kunt presenteren. Wij horen graag van u.