Noorse zalm van de hoogste kwaliteit, we zorgen er bij Het Urker Zalmhuys met zowel de versezalm als Noorse zalmfilet voor dat u kunt rekenen op smaakvolle zalm voor een aantrekkelijke presentatie naar uw klanten. We leveren aan een groot aantal tussenhandelaren, waarmee we zijn uitgegroeid tot de specialist in Noorse zalm.

De Noorse zalm is afkomstig uit kweek en daarmee standaard uitstekend van kwaliteit. We garanderen zowel voor de verse zalm als voor de Noorse zalmfilet de beste kwaliteit, waar u bovendien altijd een scherpe prijs voor betaalt. Dat betekent prettig inkopen, bijvoorbeeld van onze biologische kweek. De filet kunnen we leveren in diverse trims en we kunnen de Noorse zalm bovendien voor u portitioneren en vacumeren.

Biologisch gekweekt

Binnen de gekweekte Noorse zalm specifiek op zoek naar biologische (https://versezalm.nl/biologische-zalm/)? We zorgen er daarmee voor dat we de natuurlijke smaak van de vis zo goed mogelijk behouden, door weg te blijven van allerlei kunstmatige ingrepen of behandelingen. In plaats daarvan zorgen we er met inkoop van biologische kweek voor dat u uw klanten een smakelijke zalm kunt presenteren.

Zowel de biologische als overige kweek van Noorse zalm garandeert een goede kwaliteit, op basis van een duurzaam karakter. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van verse zalm of Noorse zalmfilet, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid daarvan. In plaats daarvan maakt u automatisch een bewuste keuze, waar we u vanuit onze expertise en ervaring graag meer over vertellen.

Noorse zalm of zalmfilet

De Noorse zalm en Noorse zalmfilet is beschikbaar als complete gefileerde zalmzijde of als zalmmoot. We zorgen er met het portitioneren of fileren voor dat u daar gebruik van kunt maken op de wijze die u wenst. Voor het fileren heeft u bijvoorbeeld de keuze uit trim A, B, C, D en E, waarmee we ervoor zorgen dat we u de Noorse zalm kunnen leveren op de manier die u graag wilt inkopen.

De Noorse zalm en Noorse zalmfilet is standaard goed van kwaliteit, dankzij de kweek van hoog niveau. Biologisch en op basis van een duurzaam karakter, zodat u met de inkoop automatisch een bijdrage levert aan een goede visstand. Naast de Noorse zalm kunnen we u bijvoorbeeld ook goed van dienst zijn met Schotse zalm, specifieke biologische kweek en Sockeye zalm. We vertellen u bij Het Urker Zalmhuys graag meer over de verschillende zalmsoorten en onze werkwijze, zodat u zich als tussenhandelaar kunt aansluiten bij de andere specialisten die voor ons kiezen. Neem contact met ons op, we horen graag van u.

We vertellen u bij Het Urker Zalmhuys graag meer over de verschillende zalmsoorten en onze werkwijze, zodat u zich als tussenhandelaar kunt aansluiten bij de andere specialisten die voor ons kiezen. Neem contact met ons op, we horen graag van u.