Biologische zalm is een verantwoorde en bewuste keuze, dankzij de duurzame wijze van kweek. De gekweekte zalm vormt geen bedreiging voor de visstand en zorgt voor een vis van hoge kwaliteit met een zeer natuurlijke smaak. De biologisch gekweekte zalm is de duurzame keuze
voor hoge kwaliteit, gecombineerd met een scherpe prijs.
We zijn gespecialiseerd in biologische zalm, net als in een aantal andere soorten:

  • Gekweekte Noorse zalm
  • Schotse zalm
  • Sockeye zalm

We vertellen u graag meer over de biologische zalm ten opzichte van de andere soorten verse zalm die we u kunnen leveren, zodat u die als tussenhandelaar op een mooie wijze kunt presenteren. We zijn gespecialiseerd in de biologisch gekweekte zalm en verschillende andere soorten, waarmee we er al sinds 2002 voor zorgen dat tussenhandelaren ons hebben gemaakt tot de specialist die we vandaag de dag zijn.

Gekweekte Noorse zalm

De gekweekte Noorse zalm is van zeer goede kwaliteit en vormt bovendien een duurzame keuze. De visstand komt dankzij de kweek niet in gevaar, terwijl er aan de andere kant toch grote volumes beschikbaar zijn. De vis is vettig en goed van smaak, zodat u kunt rekenen op verse zalm van goede kwaliteit.

We zorgen er met de biologisch gekweekte zalm voor dat het gaat om een zo natuurlijk mogelijk proces. We kopen in bij kwekerijen die geen gebruik maken van allerlei kunstmatige middelen of toevoegingen, in plaats daarvan is er sprake van verse biologische zalm met een heerlijke smaak. Dat komt de kwaliteit van de biologische zalm sterk ten goede, zodat u bij ons aan het juiste adres bent voor uw inkoop.

We vertellen u graag meer over onze biologische zalm en de zalmkweek op een duurzame wijze, zodat u daarmee een verantwoorde keuze kunt maken zonder dat de prijs ondertussen te hoog op
zal lopen.

Biologisch gekweekte zalm kopen

Biologische gekweekte zalm kopen en u net als de andere tussenhandelaren aansluiten bij een groep duurzame inkopers? Wij zorgen ervoor dat de juiste volumes beschikbaar zijn en kunnen de verse biologische zalm bewerken op de wijze die u wenst. Dat betekent dat we fileren in trim A, B, C, D of E en tevens kunnen portitioneren tot een zalmmoot. Op die manier zorgen we voor de biologische zalm waar u naar op zoek bent.

Meer weten of direct uw biologische zalm kopen? Neem contact met ons op voor meer informatie, we horen graag van u.